31 Dagen in België

E en paar maanden geleden kreeg Serve the City een leuk bericht op hun Facebookpagina. Het kwam van Zoe en Tim, twee geweldige artiesten uit Nieuw-Zeeland. Ze waren in België voor een lopend project met de naam “31 Days in” (31 Dagen in). Voor dit project creëren ze elke dag dat ze hier zijn een kunstwerk dat een aspect van het leven in België illustreert. Hun kenmerkende stukken geven weer hoe het voelt om in zo een eclectisch en divers land te wonen. Deze kleurrijke en vrolijke prints geven België met een mooie energie weer.

Z oe en Tim zijn de hele wereld afgereisd met hun project. Zo zijn ze in Barcelona, Spanje; west-Australië; en Wellington, Nieuw-Zeeland geweest. Ze kozen een plaatselijk goed doel en doneren een deel van de opbrengst van hun prints van zodra het project is afgelopen. We zijn vereerd om het gekozen goede doel in België te zijn.

Bekijk en bestel hun geweldige prints HIER.

Kom meer te weten over Tim en Zoe op volgende links:

Xpats.com

TVNZ

Stuff.co.nz

We volgen enthousiast de rest van jullie avonteren. Bedankt, Tim en Zoe!!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close