Comfortzone

Wist ik veel dat deze lente meer zou bloeien in mijn leven dan alle vorige lentes. Een ervaring dat zowel vreemd was als, op een aparte manier, vertrouwd aanvoelde. Ik besloot om voor het eerst uit mijn comfortzone te stappen en iets spannends te doen wat ik hiervoor nog nooit had gedaan – vrijwilligerswerk voor Serve the City. “Wat betekent vrijwilliger zijn”? – hoorde ik mezelf afvragen. Ik vond het antwoord in de glimlach op de gezichten van de mensen, het geluk in hun ogen en het vuur in hun harten. Het was niet enkel het praktische aan het project, maar eerder de interactie, de gedeelde verhalen en het oneindige gelach. Het leven is een acthbaan van ervaringen; sommige zijn hobbelig; sommige gaan vlot, sommige zijn memorabel en sommige veranderen je leven. Vele mikken op die levensveranderende ervaringen, waardoor ze teleurgesteld, bedroefd, angstig, zijn wanneer ze dit niet bereiken. Ik geloof dan vrijwilliger zijn voor Serve the City mij de kans heeft gegeven op een buitengewone ervaring waar ik, en met mij vele anderen, naar verlang. Het heeft mijn perspectief geopend over de onzichtbare noden waar velen dagelijks mee geconfronteerd worden, terwijl ik als een individu ben gegroeid. Als medemens heb ik de kans gekregen om inspirerende verhalen te horen van moedige mensen van heinde en verre.

Elizabet Torosyan, April 2017

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close